Waar vindt ik de drivers & bios?

Wij leveren standaard bij elke bestelling een USB stick met daarop de benodigde drivers. momenteel zijn wij druk bezig met een eigen database waar de drivers te downloaden zijn, mocht u de drivers toch nodig hebben neem dan contact op met drivers@skikk.eu met het model waarvoor u de drivers wenst te hebben en het SerieNummer van de notebook, wij zullen u een Winrar bestand versturen met alle benodigde drivers.

De driver pagina vindt je hier:  https://www.skikk.eu/pagina/drivers

Heeft u een nieuwe BIOS versie nodig dan kunt u drivers@skikk.eu mailen met de gewenste bios versie, hiervoor hebben wij het model nummer en SerieNummer nodig.

• Houd er rekkening mee dat Laptopplus BV en of SKIKK BV niet verantwoordelijk is voor het verkeerd installeren van de BIOS en of schade die hieruit voort vloeien. Het flashen en of updaten van de Bios is geheel op eigen risico.