Mag ik zelf een SKIKK openmaken?

Ja, het openmaken, vervangen of monteren van eigen componenten is toegestaan bij SKIKK , echter zit hier wel een risico aan. Waarom? schade die aangebracht is door de gebruiker zoals bijvoorbeeld door het openmaken en/of doen van aanpassingen, valt niet onder de garantie voorwaarden wat natuurlijk heel vervelend is.

Daarom geven wij u al een aantal tips mee waarop moet letten alvorens u de notebook open schroeft.

• Draag een antistatische pols band.
  • Demonteer de notebook met beleid, kappen zitten niet alleen vast met schroeven, maar ook geklikt en soms zelfs gehaakt achter aansluitingen (zoals usb of video poorten)
  • Vervang altijd de koelpasta zodra u de heatsink van de CPU/GPU verwijdert.
  • Draai schroeven hand vast aan, te strak & te los kan zorgen voor schade.
  • Bij twijfel niet verder gaan of überhaupt aan beginnen.