Secundaire harde schijven of SSD verschijnen niet

Als je zelf een installatie van Windows hebt uitgevoerd of onlangs een station hebt geformatteerd of een nieuwe schijf hebt geïnstalleerd, is het mogelijk dat je secundaire schijfeenheden niet worden weergegeven.

1. Zoek in het Startmenu naar 'Schijfbeheer' of klik met de rechtermuisknop in het menu Start en selecteer deze optie.
2. Als je automatisch wordt gevraagd om met een wizard om schijven te initialiseren, klik je op de volgende knoppen om deze vereiste stap te voltooien.
3. Als je klaar bent, klik je met de rechtermuisknop op de huidige zwarte balken in de onderste helft van het beheervenster en gebruikt u de optie 'Nieuw eenvoudig volume'.
4. Kies je partitiegrootte, naam en stationsletter als je wilt dat deze worden aangepast, of je kunt de standaardopties verlaten en op Volgende drukken om het proces te voltooien.