Wat houden componenten in?

Heel simpel, Normaliter kun je alleen kiezen uit de opties die de laptop fabrikant jou biedt. Het grote verschil bij een SKIKK laptop is dat je zelf bepaalt wat voor laptop jij door ons laat samenstellen met de door jou gekozen componenten.

Je kunt zelfs kiezen voor een bepaald merk van de componenten of de hoeveelheid hiervan.
Ook is zelfs mogelijk om eigen componenten die je zelf hebt te gebruiken, of wellicht iets van je oude notebook over te zetten.