Verzorgen jullie ook garantie op de accu?

Bij nieuwe notebooks is de garantie op de accu afhankelijk van de fabrikant. Dit kan variƫren van bijvoorbeeld 6 maanden tot 12 maanden. Al onze gebruikte en tweedehands laptops worden geleverd met een garantie van minimaal 3 maanden op de accu. Dit houdt in dat de accu gedurende deze 3 maanden onder normale gebruikersomstandigheden minimaal 30 minuten moet mee kunnen gaan. Hierdoor weet u dus zeker dat u ook met een gebruikte laptop kwaliteit koopt.