Hebben jullie een partner programma?

Opties SKIKK Samenwerking

Type               Exclusiviteit               Meer informatie
               Dealer               JaSKIKK Dealer
               Reseller               NeeSKIKK Reseller
               Affiliate               NeeSKIKK Afiliate

SKIKK.eu affiliate

Heb je een gerenomeerde website, app , vlog of blog? Dan kun je Affiliate worden en commissie verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst naar SKIKK.eu. Voor elke aankoop die een bezoeker doet ontvang je commissie. De voorwaarden en commisie worden op individuele basis afgesproken.

Bol.com affiliate

Heb je een website, app , vlog of blog? Dan kun je Bol.com Partner worden en commissie verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst naar bol.com. Voor elke aankoop die een bezoeker doet ontvang je commissie. Let wel: wij hebben geen invloed op de acceptatie, commisie, voorwaarden etc.

Commissies:

https://partnerblog.bol.com/support/commissiemodel/

• SKIKK computer- & gamehardware   3%
  • SKIKK computer & elektronica accessoires    6%

Stap 1:  Aanmelden op: https://partner.bol.com/account/registratie/start

Stap 2:  Login en klik in het menu op "Promotiemateriaal"

Stap 3:  Klik op "Product/Tekst links"

Stap 4:  Klik op "Activeer"

Stap 5:  Klik op "Ga naar bol.com"

Stap 6:  Type in de zoekbalk onze merknaam "skikk" en druk op "enter"

Stap 7:  Je ziet nu onze SKIKK producten, "klik" op een product waarvoor je een promotie link wilt aanmaken.

Stap 8:  "Klik" aan de rechterkant op de button "Maak een product- of tekstlink aan"

Stap 9:  "kies" de stijl voor je product of tekst link. (Wij adviseren de optie "Link + productlitel + plaatje" )

Stap 10:  "Klik" op "Genereer link"   en kopieer de HTML code en plaats deze op je website.

- Of als je kiest voor een normale link in stap 9 , plaats de link op je website of blog

- Als je kiest om een promotie in je vlog je plaatsen, verkort dan de link via een url shorter site