Hoe verander ik de toetsenbord kleuren? (SKIKK Command Center)

ALLEEN VOOR SKIKK Laptop's met SKIKK Command Center

Deze modellen hebben de "SKIKK GamingCenter" software.  De meest recente versie van deze software vindt je ook in de SKIKK Driver Zone. Twijfel je welke handleiding geschikt is voor jou? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

Stap 1. Open "SKIKK GamingCenter"

Stap 2. Klik op onderaan "Lightning Settings" te herkennen aan het gloeilamp icoon.

Stap 4. Kies of je de toetsenbord verlichting (backlight mode)  wilt instellen (rood)  of dat je de kleuren tijdens het opstarten (Startup Mode) wilt instellen (blauw)

Stap 4. Klik rechts naast "effect" er verschijnt een extra menu waarin verschillende toetsenbord kleur effect gekozen kunnen worden. Klik op het gewenste effect.

Monocolor -> 1 kleur

Breathing -> Adem effect

Wave -> Golf effect

Reactive -> Reactie bij toetsenaanslag

Rainbow -> Regenboog effect

Ripple -> Rimpeling effect

Raindrop -> Regendruppel

etc.

Stap 5. Nadat je het effect gekozen hebt kun je de kleur of kleuren kiezen. Klik vervolgens op Apply.

Bij verschillende effecten kun je ook de kleur per toets instellen door de toets te selecteren.

Stap 6. Klik bij "Brightness" de gewenste helderheid.  En klik op "Save"

En bij Speed de snelheid (alleen mogelijk bij bewegende effecten)