Waar vind ik de drivers & bios?

De driver download pagina vind je hier:  https://www.skikk.eu/pagina/drivers

Heeft u een nieuwe BIOS versie nodig dan kunt u drivers@skikk.eu mailen met de gewenste bios versie, hiervoor hebben wij het model nummer en SerieNummer nodig. Stuur tevens uw huidige BIOS en EC versie mee.

• Houd er rekening mee dat Laptopplus BV en of SKIKK BV niet verantwoordelijk is voor het verkeerd installeren van de BIOS en of schade die hieruit voort vloeien. Het flashen en of updaten van de Bios is geheel op eigen risico.